Sanitārais minimums tiešsaistē – nepieciešamā apmācība katram pārtikas darbiniekam

Sanitārais minimums e-kurss

E-apmācība MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS PĀRTIKAS UZŅĒMUMĀ

E-apmācība PĀRTIKAS HIGIĒNAS JOMĀ ir paredzēta darbiniekiem, kuri saskaras ar pārtikas apstrādi. Minimālās higiēnas prasības apmācība ir piemērota gan tiem, kas iepriekš to nav izgājuši, gan arī kvalifikācijas celšanas nolūkos. Minimālās higiēnas prasības apmācība atbilst MK noteikumiem Nr. 545 (29.09.2015). Pieejama LATVIEŠU UN KRIEVU VALODĀ.
Cena10 €
LASĪT TĀLĀK

LABĀKAIS RISINĀJUMS TEV...

  • Mēs garantējam visiem jaunajiem pasūtītājiem, ka pilnībā atmaksāsim par apmācību veiktos maksājumus, ja apmācība neatbildīs cerībām.
  • Minimālās higiēnas prasības apmācība atbilst MK noteikumiem Nr. 545 (29.09.2015).
  • 10 gadus ilga pieredze un uzticība. 
  • Pieejams 24/7

PASŪTĪT IR PAVISAM VIENKĀRŠI. PIEEJAMS 24/7.

Apmācības pasūtīšana UZŅĒMUMA/IESTĀDES darbiniekiem:

  • Reģistrē lietotāju, izvēloties “uzņēmuma/iestādes konts”.
  • Izvēlies nepieciešamo apmācību un pasūti to, ievadot apmācāmā(-o) vārdu un uzvārdu, kā arī personas kodu.
  • Veic samaksu, izmantojot internetbanku, vai arī veicot pārskaitījumu. Rēķins tiks automātiski nosūtīts uz tavu e-pastu.
  • Tūlīt pēc rēķina apmaksas, uz tavu e-pastu tiks automātiski nosūtīta parole, kas nepieciešama piekļūšanai apmācībai.

Apmācības pasūtīšana sev kā PRIVĀTPERSONAI:

  • Reģistrē lietotāju, izvēloties “privātpersonas konts”.
  • Izvēlies nepieciešamo apmācību un noformē pasūtījumu.
  • Veic samaksu, izmantojot internetbanku, vai arī veicot pārskaitījumu. Rēķins tiks automātiski nosūtīts uz tavu e-pastu.
  • Lai pēc maksājuma veikšanas sāktu apmācību, ieejiet savā kontā, kur sākumlapā atradīsiet aktivizēto apmācību.

Video par apmācību:

Apmācības 1. daļu (bezmaksas) skaties ŠEIT

Vai tev ir jautājumus?

Sazinieties ar mums

KONTAKTI

Vai vēlaties pasūtīt kursu?

Reģistrējiet lietotāju

Reģistrēties

Ievads: Kāpēc sanitārais minimums mūsdienās ir standarts tīmeklī?

Mūsdienu pārtikas rūpniecībā ar labām kulinārijas prasmēm vairs nepietiek – patiesa profesionalitāte sākas ar higiēnu un izpratni. Ar šo mērķi prātā mēs esam radījušisanitārais minimums tiešsaistē, kas ikvienam pārtikas apstrādātājam sniedz nepieciešamās zināšanas un praktiskās iemaņas, lai nodrošinātu drošu un tīru darba procesu.

Sanitārijas minimuma apmācība aptver higiēnas prasības, kas attiecas uz jebkuru ar pārtiku saistītu uzņēmumu. Neatkarīgi no tā, vai tā ir restorāna virtuve, skolas kafejnīca vai pārtikas pārstrādes uzņēmums – visās šajās jomās jāievēro vieni un tie paši principi: tīrība, drošība un kontrole. Tiešsaistes apmācība sniedz skaidrus norādījumus par to, kā šīs prasības ieviest ikdienā, novēršot pārtikas piesārņojumu, patogēnu izplatīšanos un citus riska faktorus.

Jo notiek apmācībapilnībā tiešsaistē, tas ir laika ziņā elastīgs un labi iederas dinamiskā darba vidē. Dalībnieks var mācīties tieši tad, kad viņam ir laiks – neizejot no darba un nemainot savu grafiku. Mācību beigās tiek izsniegta oficiāla apliecība, kas apliecina sanitārā minimuma izpildi un pierāda, ka darbiniekam ir nepieciešamās zināšanas, lai nodrošinātu drošu pārtikas apstrādi.

 

Lasīt vairāk: Sanitārais minimums tiešsaistē – mūsdienīgs veids, kā iegūt zināšanas par pārtikas higiēnu

 

Kas ietilpst sanitārajā minimumā tiešsaistē?

Tiešsaistes sanitārijas minimuma kurss ir strukturēts loģiski un praktiski, lai apmācāmajiem būtu viegli saprast un pielietot apgūto savā darba dienā. Apmācība sastāv no vairākām tēmām, kas aptver pārtikas higiēnas pamatus un paškontroles principus.

Apmācību tēmas ietver:

  • pārtikas higiēnas un pārtikas nekaitīguma pamati;
  • mikroorganismu loma un ietekme uz pārtiku;
  • pasākumi savstarpējas piesārņošanas novēršanai;
  • darbinieku personīgās higiēnas nozīme;
  • tīrīšanas un dezinfekcijas noteikumi;
  • pārtikas uzglabāšanas un temperatūras kontroles principi;
  • kaitēkļu apkarošanas un paškontroles pasākumi.

Visas tēmas ir izklāstītas skaidrā, vizuāli pamatotā formātā – ar video, piemēriem un testiem. Students var nekavējoties pielietot zināšanas savā darba vietā un saprast, kā nelielas izmaiņas darba organizācijā var palīdzēt novērst nopietnas problēmas.

Apmācības beigās tiek kārtots tests, lai apstiprinātu zināšanu apguvi.

 

Kam paredzēts sanitārais minimums tiešsaistē?

Sanitārais minimums tiešsaistēPiemērots ikvienam, kurš strādā pārtikas nozarē vai plāno sākt tajā strādāt. Apmācības paredzētas:

  • ēdināšanas uzņēmumu darbiniekiem (pavāriem, pavāru palīgiem, virtuves darbiniekiem);
  • skolu un bērnudārzu ēdinātājiem;
  • maizniekiem, konditoriem un pārtikas tehnologiem;
  • pārtikas rūpniecības līniju darbiniekiem;
  • ēdināšanas vienības pansionātos un slimnīcās;
  • vadītāji un uzņēmēji, kas atbild par pārtikas higiēnas organizēšanu.

Sanitāro prasību ievērošana palīdz nodrošināt, ka katrs darbinieks izprot savu lomu pārtikas nekaitīguma nodrošināšanā un var izvairīties no kļūdām, kas var izraisīt pārtikas bojāšanos vai klientu saslimšanu. Uzņēmumam šī apmācība ir kvalitātes un uzticamības zīme – darbinieki, kas ir nokārtojuši sanitāro prasību ievērošanu, spēj nodrošināt nemainīgi augstu higiēnas līmeni un ievērot drošības prasības visās situācijās.

Tiešsaistes formāts ļauj visiem dalībniekiem mācīties patstāvīgi un ērti, netraucējot darba procesu. Tas padara apmācības par ideālu risinājumu gan mazām kafejnīcām, gan lieliem ražošanas uzņēmumiem.

 

Tiešsaistes sanitārā minimuma priekšrocības

Tiešsaistes apmācība piedāvā vairākas būtiskas priekšrocības salīdzinājumā ar tradicionālajām mācībām.Sanitārais minimums tiešsaistēapvieno laika taupīšanu, praktiskumu un oficiālu atzinību – viss vienā apmācībā.

Apmācības priekšrocības:

  • mācīšanās notiek savā tempā un patstāvīgi;
  • Piekļuve visu diennakti no jebkuras ierīces;
  • zināšanu nostiprināšana, izmantojot testus un piemērus;
  • oficiālu un atzītu sertifikātu pēc pabeigšanas.

Papildus praktiskajam saturam, tiešsaistes mācības ir arī izmaksu ziņā efektīvas. Nav nepieciešams doties uz apmācību vietu, īrēt telpas vai pārtraukt darba dienu. Uzņēmumam tas nozīmē zemākas izmaksas un lielāku elastību — darbinieki var pabeigt apmācības sev ērtā laikā.

Tiešsaistes sanitārā minimuma ievērošana ir efektīvs veids, kā palielināt visas komandas informētību un stiprināt uzņēmuma kvalitātes kontroles sistēmu. Pateicoties mūsdienu digitālajai mācību videi, mācīšanās ir vienkārša, vizuāla un neaizmirstama.

 

Sanitārais minimums tiešsaistē – solis ceļā uz profesionālu pārtikas kultūru

Higiēna ir katra pārtikas apstrādes posma pamatā. Kad visi darbinieki zina un ievēro pareizos noteikumus, tiek nodrošināta pārtikas drošība, klientu apmierinātība un uzņēmuma reputācija.Sanitārais minimums tiešsaistēpalīdz sasniegt tieši to – vienotu izpratni un profesionālu atbildību.

Pēc apmācību pabeigšanas apmācāmais varēs:

  • novērtēt pārtikas apstrādes riskus;
  • savā darbā piemērot HACCP principus;
  • uzturēt darba virsmas un aprīkojumu tīru;
  • ievērot personīgās higiēnas un aizsargapģērba noteikumus;
  • novērst pārtikas piesārņojumu un bojāšanos katrā procesa posmā.

Sanitāri minimālā apmācība nav tikai pienākums – tā ir ilgtermiņa ieguldījums darbinieku kompetencē un uzņēmuma reputācijā.

 

Kopsavilkums: Nokārtojiet sanitāro minimumu tiešsaistē un paaugstiniet savu profesionālo līmeni

Sanitārā minimuma apmācība tiešsaistē ir ērtākais veids, kā iegūt zināšanas, kas ir jebkura ar pārtiku saistīta darba pamatā. Apmācība ir piemērota gan jaunajiem darbiniekiem, gan pieredzējušiem speciālistiem, kuri vēlas apstiprināt un oficiāli sertificēt savas prasmes.

Reģistrējieties tiešsaistes apmācībai par sanitāro minimumu jau šodien!
Mācies savā tempā, iegūsti oficiālu sertifikātu un nodrošini, ka tavs darbs atbilst augstākajiem higiēnas standartiem.

Droša pārtika sākas ar zināšanām, un vienkāršākais veids, kā iegūt šīs zināšanas, ir tiešsaistē.

 

Lasīt vairāk: Sanitārais minimums tiešsaistē – mūsdienīgas apmācības pārtikas higiēnas pamatu apguvei

Vai vēlaties pasūtīt kursu?

Reģistrējiet lietotāju

Reģistrēties
Mēs lietojam sīkfailus pakalpojuma nodrošināšanai, mārketinga nolūkiem un pakalpojuma uzlabošanai. Piekrītu Lietošna noteikumi