Izvēlies kursu un ievadi apmācāmo datus.
Apmaksā internetbankā vai ar pārskaitījumu — rēķins tiks nosūtīts e-pastā.
Pēc apmaksas parole piekļuvei kursam tiks nosūtīta automātiski.
Izvēlies kursu un noformē pasūtījumu.
Apmaksā internetbankā vai ar pārskaitījumu — rēķins tiks nosūtīts e-pastā.
Pēc apmaksas ieej kontā un sāc apmācību.
Pārtikas higiēnas apmācība ir būtisks solis ikvienam pārtikas operatoram neatkarīgi no darba vietas lieluma vai darbības jomas. Savlaicīgi un kvalitatīvi tiešsaistes pārtikas apmācības kurss ar minimālām higiēnas prasībām palīdz izprast mikrobioloģiskos, ķīmiskos un fiziskos riskus, kas saistīti ar darbu ar pārtiku. Apmācības sniedz skaidru priekšstatu par to, kā plānot un organizēt darba procesus, lai patērētājam piedāvātā pārtika būtu droša un atbilstu visiem spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem un standartiem.
Jāveic tiešsaistes vidē tiešsaistes pārtikas apmācības kurss ar minimālām higiēnas prasībām ļauj izglītojamajam ērti un efektīvi apgūt nepieciešamās zināšanas un prasmes. Apmācības ir obligātas tiem, kas ir atbildīgi par pārtikas apstrādi un uzglabāšanu, bet tajā pašā laikā ir noderīgi profesionāļiem vadošā vai kontroles lomā, kuri vēlas labāk organizēt savas komandas darbu.
Mtiešsaistes pārtikas apmācības kurss ar cilvēku higiēnas prasībām nav tikai formalitāte, bet gan ieguldījums patērētāju uzticībā un uzņēmuma reputācijā. Pareizas higiēnas prakses ievērošana samazina ar pārtiku saistīto apdraudējumu risku, novērš saindēšanos ar pārtiku un ietaupa resursus – mazāk izšķērdētas pārtikas un mazāk nevajadzīgu tīrīšanas darbu. Apmācības sniedz arī zināšanas, kā dokumentēt un pierādīt higiēnas procedūru ievērošanu, kas ir svarīgi gan iekšējo, gan ārējo auditu veikšanai.
Pagājis garām tiešsaistes pārtikas apmācības kurss ar minimālām higiēnas prasībām, izglītojamais gūst pārliecību par sevi, veicot darba uzdevumus, precīzi zinot, kad un kā piemērot personīgās higiēnas, virsmu tīrīšanas, izejvielu uzglabāšanas un kvalitātes kontroles principus. Tas attiecas uz mazas kafejnīcas darbinieka, kā arī šefpavāra lomu lielā virtuvē.
Lasīt vairāk: Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā – drošas pārtikas pamats ikdienas darbā
Pārtikas higiēnas apmācība ir būtiska visās ēdināšanas iestādēs – vai tie būtu restorāni, kafejnīcas, skolu ēdnīcas vai ražošanas uzņēmumi – šādu iemeslu dēļ:
Tā tas ir pārtikas higiēnas apmācība vairāk nekā oficiāla prasība: tas ir stratēģisks ieguldījums, kas palīdz nodrošināt pārtikas drošību, ietaupīt izmaksas un stiprināt uzņēmuma tēlu.
Tīmeklī pārtikas apmācība ar minimālām higiēnas prasībām piedāvā vairākas būtiskas priekšrocības salīdzinājumā ar tradicionālo apmācību klasē. Vissvarīgākās no priekšrocībām ir:
Kopumā ražo tīmeklī tiešsaistes pārtikas apmācības kurss ar minimālām higiēnas prasībām padarīt mācīšanos ērtāku, efektīvāku un laika ietaupījumu, nezaudējot apmācību kvalitāti vai oficiālo sertifikātu.
Tīmeklī tiešsaistes pārtikas apmācības kurss ar minimālām higiēnas prasībām ir strukturēts skaidros moduļos, kas aptver visus svarīgos pārtikas nekaitīguma aspektus. Katra moduļa beigās ir interaktīvs tests, kas apstiprina apgūto. Galvenie moduļi:
Katrs pārtikas higiēnas apmācība modulis beidzas ar testu, kurā jāsasniedz vismaz 75% pareizo atbilžu. Testa atkārtota kārtošana ir iespējama un rezultāti tiek saglabāti treniņu vidē. Pēc pabeigšanas tiek izsniegts oficiāls sertifikāts, kas ir derīgs Igaunijā un ES.
Pārtikas higiēnas apmācība ir nepieciešama ikvienam, kurš ikdienā saskaras ar pārtiku vai ir atbildīgs par pārtikas nekaitīgumu. Galvenās mērķa grupas:
Regulāri pārtikas higiēnas apmācība ir ieteicama ik pēc 2-3 gadiem vai ikreiz, kad tiek mainīti darba procesi vai juridiskās prasības.
Mtiešsaistes pārtikas apmācības kurss ar cilvēku higiēnas prasībām ir neizbēgama ikvienam ēdināšanas uzņēmumam un pārtikas apstrādātājam. Pareizās zināšanas un prasmes:
Tīmeklī veidots elastīgums un paaugstināta zināšanu apguves efektivitāte. Reģistrējies treniņam jau šodien! Speriet soli uz priekšu profesionālo iemaņu apguvē un rūpējieties par pārtikas drošību ikvienā posmā – no izejvielu saņemšanas līdz pasniegšanai uz galda.
Lasīt vairāk: Minimālās higiēnas prasības pārtikas rūpniecībā ar apmācību