Sanitārais minimums tiešsaistē – drošas pārtikas apstrādes pamats

Sanitārais minimums e-kurss

E-apmācība MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS PĀRTIKAS UZŅĒMUMĀ

E-apmācība PĀRTIKAS HIGIĒNAS JOMĀ ir paredzēta darbiniekiem, kuri saskaras ar pārtikas apstrādi. Minimālās higiēnas prasības apmācība ir piemērota gan tiem, kas iepriekš to nav izgājuši, gan arī kvalifikācijas celšanas nolūkos. Minimālās higiēnas prasības apmācība atbilst MK noteikumiem Nr. 545 (29.09.2015). Pieejama LATVIEŠU UN KRIEVU VALODĀ.
Cena10 €
LASĪT TĀLĀK

LABĀKAIS RISINĀJUMS TEV...

  • Mēs garantējam visiem jaunajiem pasūtītājiem, ka pilnībā atmaksāsim par apmācību veiktos maksājumus, ja apmācība neatbildīs cerībām.
  • Minimālās higiēnas prasības apmācība atbilst MK noteikumiem Nr. 545 (29.09.2015).
  • 10 gadus ilga pieredze un uzticība. 
  • Pieejams 24/7

PASŪTĪT IR PAVISAM VIENKĀRŠI. PIEEJAMS 24/7.

Apmācības pasūtīšana UZŅĒMUMA/IESTĀDES darbiniekiem:

  • Reģistrē lietotāju, izvēloties “uzņēmuma/iestādes konts”.
  • Izvēlies nepieciešamo apmācību un pasūti to, ievadot apmācāmā(-o) vārdu un uzvārdu, kā arī personas kodu.
  • Veic samaksu, izmantojot internetbanku, vai arī veicot pārskaitījumu. Rēķins tiks automātiski nosūtīts uz tavu e-pastu.
  • Tūlīt pēc rēķina apmaksas, uz tavu e-pastu tiks automātiski nosūtīta parole, kas nepieciešama piekļūšanai apmācībai.

Apmācības pasūtīšana sev kā PRIVĀTPERSONAI:

  • Reģistrē lietotāju, izvēloties “privātpersonas konts”.
  • Izvēlies nepieciešamo apmācību un noformē pasūtījumu.
  • Veic samaksu, izmantojot internetbanku, vai arī veicot pārskaitījumu. Rēķins tiks automātiski nosūtīts uz tavu e-pastu.
  • Lai pēc maksājuma veikšanas sāktu apmācību, ieejiet savā kontā, kur sākumlapā atradīsiet aktivizēto apmācību.

Video par apmācību:

Apmācības 1. daļu (bezmaksas) skaties ŠEIT

Vai tev ir jautājumus?

Sazinieties ar mums

KONTAKTI

Vai vēlaties pasūtīt kursu?

Reģistrējiet lietotāju

Reģistrēties

Ievads: Higiēnas izpratne tiešsaistē

Darbs pārtikas nozarē nozīmē atbildību par cilvēku veselību un drošību. Katram darbiniekam, neatkarīgi no tā, vai viņš ir pavārs, viesmīlis vai ražošanas līnijas operators, ir tieša ietekme uz to, cik droša ir pārtika, kas nonāk uz gala patērētāja šķīvja. Tāpēcsanitārais minimums tiešsaistēMūsdienās tā ir kļuvusi par būtisku apmācību ikvienam, kas iesaistīts pārtikas apstrādē.

Tiešsaistes sanitārijas minimuma apmācība ir izstrādāta, lai nodrošinātu vienkāršu un praktisku veidu, kā apgūt higiēnas prasības mūsdienīgā digitālajā vidē. Dalībnieki iegūs zināšanas par to, kā uzturēt darba virsmas, instrumentus un pārtiku tīrus, kā novērst savstarpēju piesārņojumu un kāpēc personīgā higiēna un pašuzraudzība ir pārtikas nekaitīguma stūrakmeņi.

Atšķirībā no tradicionālās mācīšanās klasē,sanitārais minimums tiešsaistēMācību procesa dalībnieka brīvība iegūt zināšanas jebkurā laikā. Tas ir ieguldījums, kas palielina darbinieka kompetenci un sniedz darba devējam pārliecību, ka viņu komanda ievēro visus pārtikas higiēnas principus.

 

Lasīt vairāk: Sanitārais minimums tiešsaistē – mūsdienīgas apmācības pārtikas higiēnas pamatu apguvei

 

Sanitārais minimums tiešsaistē — ko jūs uzzināsiet un kāpēc tas ir svarīgi?

Tiešsaistes apmācība par Sanitaarminumumim sniedz visaptverošu izpratni par pārtikas higiēnu un tās nozīmi ikdienas darbā. Kurss ir strukturēts viegli saprotamos moduļos, kas aptver galvenās pārtikas nekaitīguma tēmas. Students iegūst pārskatu par to, kā jāveic pārtikas apstrāde, kādi ir galvenie piesārņojuma avoti un kā tos novērst.

Apmācības laikā jūs apgūsiet:

  • kā novērst pārtikas savstarpēju piesārņojumu starp izejvielām un gatavu pārtiku;
  • kā uzglabāt pārtikas produktus pareizā temperatūrā;
  • kā efektīvi organizēt tīrīšanu un dezinfekciju;
  • kāda ir darbinieka loma paškontroles sistēmā;
  • kāpēc regulāra roku mazgāšana un personīgā higiēna ir tik svarīga.

 

Kam ir piemērots sanitārais minimums tiešsaistē?

Sanitārais minimums tiešsaistēir paredzēta plašai mērķauditorijai, kuras darbs ir saistīts ar pārtiku. Šīs apmācības ir obligātas, taču tās ir arī vērtīgs papildinājums zināšanām, kas nepieciešamas ikvienam pārtikas apstrādātājam.

Apmācība ir piemērota:

  • ēdināšanas uzņēmumu un kafejnīcu darbiniekiem;
  • skolu un bērnudārzu virtuves darbiniekiem;
  • pārtikas rūpniecības darbinieki;
  • ēdināšanas uzņēmumu un ēdnīcu darbiniekiem;
  • jaunajiem darbiniekiem, kas tikko sāk darbu pārtikas nozarē;
  • vadītāji, kas ir atbildīgi par higiēnas prasību ievērošanu uzņēmumā.

Tiešsaistes veselības un drošības minimums nodrošina garantiju, ka visi darbinieki saņem vienādu apmācību, kuras pamatā ir vienoti standarti. Uzņēmumam tas nozīmē labāku kvalitātes kontroli un samazinātus riskus.

Tā kā apmācības notiek pilnībā tiešsaistē, darbiniekiem nav jāatrodas prom no darba — viņi var mācīties starp maiņām vai brīvajā laikā. Tas padara apmācības elastīgas un laika ziņā efektīvas, vienlaikus saglabājot augstu mācību līmeni.

 

Sanitārais minimums tiešsaistē

Tiešsaistes kurss ietver:

  • pārbaude;
  • visaptveroša informācija par pārtikas fizikālo, ķīmisko un bioloģisko piesārņojumu;
  • praktiski norādījumi darba virsmu tīrīšanai un dezinfekcijai;
  • apgūt pašuzraudzības sistēmas izveidi un uzraudzību.

Pēc veiksmīgas kursa pabeigšanas dalībniekam tiks izsniegta oficiālasertifikāts, kas apliecina viņa/viņas higiēnas kompetenci. Šāda apmācības forma ir ideāls risinājums mūsdienu aizņemtajā darba dzīvē – tā apvieno elastību, praktiskumu un oficiālu atzinību.

 

Kāpēc tiešsaistes sanitārija ir svarīga uzņēmumam?

Uzņēmuma reputācija un uzticamība ir tieši atkarīga no tā darbinieku zinīguma un atbildības. Ja viss personāls ir nokārtojis sanitāro minimumu, samazinās pārkāpumu, saindēšanās ar pārtiku un pārbaužu laikā atklāto trūkumu risks.

Sanitārais minimums tiešsaistēpalīdz nodrošināt, ka:

  • darbinieki konsekventi ievēro higiēnas standartus;
  • visi pārtikas apstrādes procesi atbilst labākajai praksei;
  • uzņēmuma darbība atbilst pārbaudes iestāžu cerībām;
  • Klientu uzticība un apmierinātība saglabājas augstā līmenī.

Turklāt tiešsaistes apmācības ir izmaksu ziņā efektīvas uzņēmumam – tās novērš nepieciešamību organizēt atsevišķas kontaktapmācības, īrēt apmācību telpas vai apturēt darba procesus. Rezultāts ir ātrs, izmaksu ziņā efektīvs un profesionāls risinājums, kas palielina visas komandas informētību un kompetenci.

 

Kopsavilkums: Speriet soli uz priekšu un noformējiet veselības apdrošināšanu tiešsaistē jau šodien!

Tiešsaistes sanitārijas minimuma apmācības kurss ir praktisks, moderns un elastīgs, kas sniedz pārtikas apstrādātājiem nepieciešamās zināšanas, lai nodrošinātu drošu un higiēnisku darbu. Apmācība ir piemērota ikvienam – neatkarīgi no tā, vai tas ir jauns darbinieks, pavārs, rūpnīcas operators vai ēdināšanas vadītājs. Mācības notiek tiešsaistē, jums ērtā tempā un ērtā laikā, un katram apmācāmajam tiek izsniegts oficiāls sertifikāts.

Investējiet savā profesionālajā attīstībā un uzņēmuma uzticamībā –Reģistrējieties sanitārā minimuma tiešsaistes apmācībai jau šodien!Šis ir vienkāršākais solis ceļā uz drošu un augstas kvalitātes pārtikas apstrādi.

 

Lasīt vairāk: Sanitārais minimums tiešsaistē – mūsdienīgs veids, kā iegūt zināšanas par pārtikas higiēnu

Vai vēlaties pasūtīt kursu?

Reģistrējiet lietotāju

Reģistrēties
Mēs lietojam sīkfailus pakalpojuma nodrošināšanai, mārketinga nolūkiem un pakalpojuma uzlabošanai. Piekrītu Lietošna noteikumi