MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS PĀRTIKAS UZŅĒMUMAM E-apmācības

Sanitārais minimums e-kurss

E-apmācība MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS PĀRTIKAS UZŅĒMUMĀ

E-apmācība PĀRTIKAS HIGIĒNAS JOMĀ ir paredzēta darbiniekiem, kuri saskaras ar pārtikas apstrādi. Minimālās higiēnas prasības apmācība ir piemērota gan tiem, kas iepriekš to nav izgājuši, gan arī kvalifikācijas celšanas nolūkos. Minimālās higiēnas prasības apmācība atbilst MK noteikumiem Nr. 545 (29.09.2015). Pieejama LATVIEŠU UN KRIEVU VALODĀ.
Cena10 €
LASĪT TĀLĀK

LABĀKAIS RISINĀJUMS TEV...

  • Mēs garantējam visiem jaunajiem pasūtītājiem, ka pilnībā atmaksāsim par apmācību veiktos maksājumus, ja apmācība neatbildīs cerībām.
  • Minimālās higiēnas prasības apmācība atbilst MK noteikumiem Nr. 545 (29.09.2015).
  • 10 gadus ilga pieredze un uzticība. 
  • Pieejams 24/7

PASŪTĪT IR PAVISAM VIENKĀRŠI. PIEEJAMS 24/7.

Apmācības pasūtīšana UZŅĒMUMA/IESTĀDES darbiniekiem:

  • Reģistrē lietotāju, izvēloties “uzņēmuma/iestādes konts”.
  • Izvēlies nepieciešamo apmācību un pasūti to, ievadot apmācāmā(-o) vārdu un uzvārdu, kā arī personas kodu.
  • Veic samaksu, izmantojot internetbanku, vai arī veicot pārskaitījumu. Rēķins tiks automātiski nosūtīts uz tavu e-pastu.
  • Tūlīt pēc rēķina apmaksas, uz tavu e-pastu tiks automātiski nosūtīta parole, kas nepieciešama piekļūšanai apmācībai.

Apmācības pasūtīšana sev kā PRIVĀTPERSONAI:

  • Reģistrē lietotāju, izvēloties “privātpersonas konts”.
  • Izvēlies nepieciešamo apmācību un noformē pasūtījumu.
  • Veic samaksu, izmantojot internetbanku, vai arī veicot pārskaitījumu. Rēķins tiks automātiski nosūtīts uz tavu e-pastu.
  • Lai pēc maksājuma veikšanas sāktu apmācību, ieejiet savā kontā, kur sākumlapā atradīsiet aktivizēto apmācību.

Video par apmācību:

Apmācības 1. daļu (bezmaksas) skaties ŠEIT

Vai tev ir jautājumus?

Sazinieties ar mums

KONTAKTI

Vai vēlaties pasūtīt kursu?

Reģistrējiet lietotāju

Reģistrēties

MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS PĀRTIKAS UZŅĒMUMAM E-apmācības

Ievads

Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumiem tiešsaistes vidē sniedz nepieciešamās zināšanas un prasmes, lai nodrošinātu drošu pārtikas apstrādi ikvienā posmā – no izejvielu saņemšanas līdz gatavā produkta pasniegšanai. Tiešsaistes formāts ļauj apmācāmajam pabeigt moduļus atbilstoši savam grafikam neatkarīgi no tā, vai tas ir rīts, pusdienu pārtraukums vai vakars. 

Mācību vide automātiski saglabā progresu un testu rezultātus, kas vienkāršo personāla kompetences pārvaldību un sagatavošanos uzņēmuma auditiem. Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumu apmācībai aptver tēmas: mikrobu izplatīšanās mehānismi, krusteniskās inficēšanās novēršana, personīgā higiēna, apstrādes telpu uzturēšana un HACCP sistēmas ieviešana. 

Ieguldot uz pārtikas higiēnas apmācību, jūs ieguldāt uzņēmuma drošībā, uzticamībā un reputācijā. Visaptveroša un sertificēta apmācība palīdz novērst saindēšanos ar pārtiku, samazināt finansiālos zaudējumus un stiprināt klientu uzticību.

 

Lasīt vairāk: Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā – drošas darba vides pamats

 

Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumu apmācībai galvenās priekšrocības

Tīmeklī balstīta Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumu apmācībai nes vairākus svarīgus ieguvumus uzņēmumam:

  • Elastīgs studiju grafiks
    Mācieties, kad tas jums ir piemērots – kursam var piekļūt 24 stundas diennaktī, jebkurā vietā ar interneta pieslēgumu. Tas ir lieliski piemērots pilna laika darbiniekiem, kā arī maiņu virtuves darbiniekiem.
  • Izmaksu efektivitāte
    Nav nepieciešams īrēt telpas, transportēt iespieddarbus un trenažierus. Investīcijas platformā sedz apmācības atkārtoti bez papildu izmaksām.
  • Dokumentācija un sertifikācija
    Platforma reģistrē katra apmācāmā progresu un pārbaudes rezultātus. Izlaiduma sertifikāts ir digitāli apstiprināts un akceptēts Lauksaimniecības un pārtikas pārvaldē.

 

Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumu apmācībai programma un mācību metodes

Kurss ir sadalīts septiņos visaptverošos moduļos, kas aptver visas kritiskās jomas:

  1. Mikroorganismu pamati
    Tiek ārstētas baktērijas, vīrusi, sēnītes un parazīti. Tiek analizēti piesārņojuma avoti un profilakses metodes, lai nodrošinātu drošu pārtikas ražošanu un uzglabāšanu.
  2. Izvairīšanās no savstarpējas inficēšanās
    Tiek izskaidrota pareiza darbstaciju un instrumentu organizācija, tīrīšanas un dezinfekcijas procedūras un kritiskie kontroles punkti.
  3. Personīgā higiēna un veselības pārbaude
    Uzsvars tiek likts uz roku mazgāšanu, pareizu darba apģērba un individuālo aizsardzības līdzekļu lietošanu un slimību simptomu novēršanu darba vidē.
  4. Temperatūras pārvaldības un pārtikas apstrādes labākā prakse
    Tiek apgūtas temperatūras uzraudzības metodes, aukstās un karstās uzglabāšanas standarti un mežizstrādes nozīme pārtikas nekaitīguma nodrošināšanā.
  5. HACCP sistēmas izveide un ieviešana
    Soli pa solim ceļvedis kritisko kontroles punktu kartēšanai, uzraudzībai un korektīvo pasākumu īstenošanai.
  6. Praktiskā pārbaude un sertifikācija
    Izglītojamais saņem digitālo sertifikātu.

 

Mērķa grupa un apmācību biežums

Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumu apmācībai piemērots plašai mērķa grupai:

  • Virtuves darbinieki restorānos, viesnīcās un skolu ēdnīcās
  • HORECA pakalpojumu sniedzēji un ēdināšanas uzņēmumi
  • Pārtikas rūpniecības un ražošanas cehu operatori
  • Kvalitātes vadītāji un speciālisti
  • Par paškontroles procesiem atbildīgie vadītāji

 

Kopsavilkums 

Tīmeklī balstīta Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumu apmācībai ir efektīvs, elastīgs un sertificēts veids, kā nodrošināt pārtikas nekaitīgumu un atbilstību spēkā esošajiem noteikumiem. Apmācības pabeigšana palīdzēs:

  • novērst saindēšanos ar pārtiku un uzlabot klientu apmierinātību;
  • ievērot valsts un ES noteikumus;
  • optimizēt darba procesus un samazināt izmaksas;
  • paaugstināt darbinieku zināšanas un motivāciju;
  • stiprināt uzņēmuma tēlu un uzticamību.

Pierakstīties Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmuma apmācībai jau šodien un nodrošināt sava uzņēmuma pārtikas drošību visaugstākajā līmenī!

 

Lasīt vairāk: Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā: pamats drošai un kvalitatīvai pārtikai

Vai vēlaties pasūtīt kursu?

Reģistrējiet lietotāju

Reģistrēties
Mēs lietojam sīkfailus pakalpojuma nodrošināšanai, mārketinga nolūkiem un pakalpojuma uzlabošanai. Piekrītu Lietošna noteikumi