Sazinieties ar mums
Reģistrējiet lietotāju
Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumiem tiešsaistes vidē sniedz nepieciešamās zināšanas un prasmes, lai nodrošinātu drošu pārtikas apstrādi ikvienā posmā – no izejvielu saņemšanas līdz gatavā produkta pasniegšanai. Tiešsaistes formāts ļauj apmācāmajam pabeigt moduļus atbilstoši savam grafikam neatkarīgi no tā, vai tas ir rīts, pusdienu pārtraukums vai vakars.
Mācību vide automātiski saglabā progresu un testu rezultātus, kas vienkāršo personāla kompetences pārvaldību un sagatavošanos uzņēmuma auditiem. Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumu apmācībai aptver tēmas: mikrobu izplatīšanās mehānismi, krusteniskās inficēšanās novēršana, personīgā higiēna, apstrādes telpu uzturēšana un HACCP sistēmas ieviešana.
Ieguldot uz pārtikas higiēnas apmācību, jūs ieguldāt uzņēmuma drošībā, uzticamībā un reputācijā. Visaptveroša un sertificēta apmācība palīdz novērst saindēšanos ar pārtiku, samazināt finansiālos zaudējumus un stiprināt klientu uzticību.
Lasīt vairāk: Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā – drošas darba vides pamats
Tīmeklī balstīta Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumu apmācībai nes vairākus svarīgus ieguvumus uzņēmumam:
Kurss ir sadalīts septiņos visaptverošos moduļos, kas aptver visas kritiskās jomas:
Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumu apmācībai piemērots plašai mērķa grupai:
Tīmeklī balstīta Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumu apmācībai ir efektīvs, elastīgs un sertificēts veids, kā nodrošināt pārtikas nekaitīgumu un atbilstību spēkā esošajiem noteikumiem. Apmācības pabeigšana palīdzēs:
Pierakstīties Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmuma apmācībai jau šodien un nodrošināt sava uzņēmuma pārtikas drošību visaugstākajā līmenī!
Lasīt vairāk: Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā: pamats drošai un kvalitatīvai pārtikai
Reģistrējiet lietotāju