Sanitārais minimums tiešsaistē – mūsdienīgs veids, kā iegūt zināšanas par pārtikas higiēnu

Sanitārais minimums e-kurss

E-apmācība MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS PĀRTIKAS UZŅĒMUMĀ

E-apmācība PĀRTIKAS HIGIĒNAS JOMĀ ir paredzēta darbiniekiem, kuri saskaras ar pārtikas apstrādi. Minimālās higiēnas prasības apmācība ir piemērota gan tiem, kas iepriekš to nav izgājuši, gan arī kvalifikācijas celšanas nolūkos. Minimālās higiēnas prasības apmācība atbilst MK noteikumiem Nr. 545 (29.09.2015). Pieejama LATVIEŠU UN KRIEVU VALODĀ.
Cena10 €
LASĪT TĀLĀK

LABĀKAIS RISINĀJUMS TEV...

  • Mēs garantējam visiem jaunajiem pasūtītājiem, ka pilnībā atmaksāsim par apmācību veiktos maksājumus, ja apmācība neatbildīs cerībām.
  • Minimālās higiēnas prasības apmācība atbilst MK noteikumiem Nr. 545 (29.09.2015).
  • 10 gadus ilga pieredze un uzticība. 
  • Pieejams 24/7

PASŪTĪT IR PAVISAM VIENKĀRŠI. PIEEJAMS 24/7.

Apmācības pasūtīšana UZŅĒMUMA/IESTĀDES darbiniekiem:

  • Reģistrē lietotāju, izvēloties “uzņēmuma/iestādes konts”.
  • Izvēlies nepieciešamo apmācību un pasūti to, ievadot apmācāmā(-o) vārdu un uzvārdu, kā arī personas kodu.
  • Veic samaksu, izmantojot internetbanku, vai arī veicot pārskaitījumu. Rēķins tiks automātiski nosūtīts uz tavu e-pastu.
  • Tūlīt pēc rēķina apmaksas, uz tavu e-pastu tiks automātiski nosūtīta parole, kas nepieciešama piekļūšanai apmācībai.

Apmācības pasūtīšana sev kā PRIVĀTPERSONAI:

  • Reģistrē lietotāju, izvēloties “privātpersonas konts”.
  • Izvēlies nepieciešamo apmācību un noformē pasūtījumu.
  • Veic samaksu, izmantojot internetbanku, vai arī veicot pārskaitījumu. Rēķins tiks automātiski nosūtīts uz tavu e-pastu.
  • Lai pēc maksājuma veikšanas sāktu apmācību, ieejiet savā kontā, kur sākumlapā atradīsiet aktivizēto apmācību.

Video par apmācību:

Apmācības 1. daļu (bezmaksas) skaties ŠEIT

Vai tev ir jautājumus?

Sazinieties ar mums

KONTAKTI

Vai vēlaties pasūtīt kursu?

Reģistrējiet lietotāju

Reģistrēties

Kāds ir sanitārais minimums un kāpēc tas ir svarīgs?

Sanitārais minimums ir pamatzināšanu bāze katram pārtikas darbiniekam, kas nodrošina, ka pārtika tiek sagatavota, uzglabāta un pasniegta droši un atbilstoši higiēnas prasībām. Šīs apmācības mērķis ir sniegt darbiniekiem nepieciešamās zināšanas par tīrības, darba drošības un paškontroles principiem. Ja agrāk šāda apmācība notika tikai klasē, mūsdienās sanitāro minimumu var ērti izpildīt.tiešsaistē– ātri, elastīgi un moderni.

Tiešsaistes apmācības ir paredzētas pārtikas nozares darbiniekiem, kuri vēlas uzlabot savas zināšanas un demonstrēt profesionālo kompetenci. Tās ir piemērotas gan restorānu un kafejnīcu darbiniekiem, gan pārtikas nozares, skolu, bērnudārzu un aprūpes iestāžu darbiniekiem. Tiešsaistes sanitārais minimums sniedz pārliecību, ka katrs darbinieks saprot higiēnas prasību nozīmi un var tās pielietot praksē, izvairoties no saindēšanās ar pārtiku, savstarpējas piesārņošanās un kaitēkļu izplatīšanās riskiem.

 

Lasīt vairāk: Sanitārais minimums tiešsaistē – nepieciešamā apmācība katram pārtikas darbiniekam

 

Kāpēc izvēlēties sanitāro minimumu tiešsaistē?

Tiešsaistes apmācības ir izstrādātas tā, lai mācības varētu notikt jebkurā laikā un no jebkuras ierīces – datora, planšetdatora vai viedtālruņa. Pateicoties tam, darbiniekam nav jāpārtrauc darba diena vai jādodas uz apmācību vietu, bet gan jāmācās tieši tad, kad viņam ir visērtāk. Mācību materiāli ir interaktīvi, viegli saprotami un praktiski, kas padara mācīšanos patīkamu un efektīvu.

Sanitārais minimums tiešsaistē palīdz:

  • izprast, kā nodrošināt drošu pārtikas apstrādi ikdienas darbā;
  • novērst pārtikas bojāšanos un mikroorganismu izplatīšanos;
  • apgūt pareizas tīrīšanas un dezinfekcijas principus;
  • uzturēt darba instrumentus, virsmas un aprīkojumu higiēniski tīrus;
  • ievērot personīgās higiēnas prasības un uzvedības noteikumus darba vidē.

Pēc tiešsaistes apmācību pabeigšanas dalībnieki saņems oficiālusertifikāts, kas apliecina viņu kompetenci un ir atzīts visā Igaunijā un citās Eiropas Savienības valstīs. Šis ir svarīgs dokuments ikvienam pārtikas apritē iesaistītajam darba devējam un pārbaudes iestādēm.

 

Kam paredzēts sanitārais minimums tiešsaistē?

Tiešsaistes sanitārais minimums ir nepieciešams ikvienam, kurš strādā vai plāno strādāt ar pārtiku saistītā jomā. Apmācība ir piemērota:

  • pavāriem un virtuves darbiniekiem restorānos un kafejnīcās;
  • ēdināšanas uzņēmumiem un ēdināšanas virtuves darbiniekiem;
  • maizniekiem, konditoriem un pārtikas tehnologiem;
  • ēdināšanas uzņēmumi skolām, bērnudārziem un pansionātiem;
  • pārtikas rūpniecības ražošanas darbiniekiem;
  • uzņēmumiem, kas vēlas nodrošināt darbinieku higiēnas izpratni.

Apmācība ir vērtīga arī jaunajiem darbiniekiem, kas tikko sāk strādāt pārtikas nozarē, jo tā nodrošina stabilu pamatu drošam darbam. Regulāra apmācību atkārtošana palīdz atsvaidzināt zināšanas un nodrošināt, ka visi darbinieki vienmēr ievēro spēkā esošos higiēnas standartus.

 

Apmācības saturs un mācību rezultāti

 

Tiešsaistes apmācība par sanitāro minimumu sastāv no skaidriem un praktiskiem moduļiem, kas aptver visus pārtikas higiēnas pamatus. Kurss aptver, piemēram:

  • pārtikas higiēnas principi un riska faktori,
  • Mikroorganismu ietekme uz pārtiku un apstākļi, kas ietekmē to vairošanos,
  • novēršot savstarpēju piesārņojumu uz darba virsmām un instrumentiem,
  • personīgās higiēnas prasības, ieskaitot pareizu roku mazgāšanu un darba apģērba lietošanu,
  • tīrīšanas un dezinfekcijas procesi,
  • Temperatūras režīmi un pārtikas uzglabāšanas noteikumi.

Apmācība palīdzēs jums identificēt iespējamos apdraudējumus, novērst piesārņojumu un ieviest pareizu darba praksi, lai nodrošinātu pārtikas nekaitīgumu. Turklāt apmācība attīstīs spēju kritiski novērtēt darba vides tīrību un kārtību.

 

Sanitārais minimums tiešsaistē – solis ceļā uz profesionalitāti

Tiešsaistes higiēnas minimuma ievērošana nav tikai formalitāte, bet gan svarīga profesionālās attīstības sastāvdaļa. Tā sniedz darbiniekam zināšanas, kas palielina viņa vērtību darba tirgū, un uzņēmumam pārliecību, ka visi darbinieki ievēro augstākos higiēnas standartus.

Tiešsaistes apmācības ir īpaši noderīgas mazajiem uzņēmumiem, kas nevar organizēt klātienes apmācības, un tiem, kas vēlas ātri un izmaksu ziņā efektīvi apmācīt savus darbiniekus. Pateicoties digitālajai platformai, apmācība sniedz zināšanas, kas ir pārtikas kvalitātes un drošības pamatā.

Tiešsaistes sanitārijas minimums palīdz uzlabot visa uzņēmuma profesionālo tēlu un nodrošina, ka katrs ēdiens nonāk pie klienta droši, svaigi un atbildīgi pagatavots.

 

Kopsavilkums

Tiešsaistes sanitārijas minimuma apmācība ir moderna, elastīga un efektīva metode, kā iegūt nepieciešamās zināšanas par pārtikas higiēnu un nodrošināt drošu pārtikas apstrādi jebkurā uzņēmumā. Apmācība ir piemērota gan iesācējiem, gan pieredzējušiem darbiniekiem un nodrošina oficiālu sertifikātu, kas apliecina profesionālo kompetenci.

Reģistrējieties tiešsaistes apmācībai par sanitāro minimumu jau šodienun sper soli uz priekšu savā profesionālajā attīstībā – nodrošinot, ka jūsu darbs atbilst augstākajiem higiēnas standartiem!

 

Lasīt vairāk: Sanitārais minimums tiešsaistē – drošas pārtikas apstrādes pamats

Vai vēlaties pasūtīt kursu?

Reģistrējiet lietotāju

Reģistrēties
Mēs lietojam sīkfailus pakalpojuma nodrošināšanai, mārketinga nolūkiem un pakalpojuma uzlabošanai. Piekrītu Lietošna noteikumi