Sanitārais minimums tiešsaistē – praktiska apmācība drošas pārtikas apstrādes nodrošināšanai

Sanitārais minimums e-kurss

E-apmācība MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS PĀRTIKAS UZŅĒMUMĀ

E-apmācība PĀRTIKAS HIGIĒNAS JOMĀ ir paredzēta darbiniekiem, kuri saskaras ar pārtikas apstrādi. Minimālās higiēnas prasības apmācība ir piemērota gan tiem, kas iepriekš to nav izgājuši, gan arī kvalifikācijas celšanas nolūkos. Minimālās higiēnas prasības apmācība atbilst MK noteikumiem Nr. 545 (29.09.2015). Pieejama LATVIEŠU UN KRIEVU VALODĀ.
Cena10 €
LASĪT TĀLĀK

LABĀKAIS RISINĀJUMS TEV...

  • Mēs garantējam visiem jaunajiem pasūtītājiem, ka pilnībā atmaksāsim par apmācību veiktos maksājumus, ja apmācība neatbildīs cerībām.
  • Minimālās higiēnas prasības apmācība atbilst MK noteikumiem Nr. 545 (29.09.2015).
  • 10 gadus ilga pieredze un uzticība. 
  • Pieejams 24/7

PASŪTĪT IR PAVISAM VIENKĀRŠI. PIEEJAMS 24/7.

Apmācības pasūtīšana UZŅĒMUMA/IESTĀDES darbiniekiem:

  • Reģistrē lietotāju, izvēloties “uzņēmuma/iestādes konts”.
  • Izvēlies nepieciešamo apmācību un pasūti to, ievadot apmācāmā(-o) vārdu un uzvārdu, kā arī personas kodu.
  • Veic samaksu, izmantojot internetbanku, vai arī veicot pārskaitījumu. Rēķins tiks automātiski nosūtīts uz tavu e-pastu.
  • Tūlīt pēc rēķina apmaksas, uz tavu e-pastu tiks automātiski nosūtīta parole, kas nepieciešama piekļūšanai apmācībai.

Apmācības pasūtīšana sev kā PRIVĀTPERSONAI:

  • Reģistrē lietotāju, izvēloties “privātpersonas konts”.
  • Izvēlies nepieciešamo apmācību un noformē pasūtījumu.
  • Veic samaksu, izmantojot internetbanku, vai arī veicot pārskaitījumu. Rēķins tiks automātiski nosūtīts uz tavu e-pastu.
  • Lai pēc maksājuma veikšanas sāktu apmācību, ieejiet savā kontā, kur sākumlapā atradīsiet aktivizēto apmācību.

Video par apmācību:

Apmācības 1. daļu (bezmaksas) skaties ŠEIT

Vai tev ir jautājumus?

Sazinieties ar mums

KONTAKTI

Vai vēlaties pasūtīt kursu?

Reģistrējiet lietotāju

Reģistrēties

Ievads: Sanitārais minimums tiešsaistē kā mūsdienīgs risinājums

Mūsdienu pārtikas rūpniecībā higiēna un drošība ir kļuvušas par profesionalitātes simbolu. Katram darbiniekam, kurš nonāk saskarē ar pārtikas sagatavošanu, pasniegšanu vai uzglabāšanu, ir jābūt zināšanām, kas palīdzētu nodrošināt tīrību un drošu pārtikas apstrādi. Tieši šādas zināšanas nodrošinasanitārais minimums tiešsaistē– mūsdienīga apmācība, kas apvieno teoriju un praktiskās iemaņas un padara mācīšanos vienkāršu un pieejamu ikvienam.

Sanitārais minimums ir paredzēts pārtikas apstrādātājiem, kuri vēlas saprast, kāpēc ir svarīgi ievērot higiēnas prasības, kā novērst saindēšanos ar pārtiku un kā organizēt darba procesus, lai pārtika vienmēr būtu droša. Tiešsaistes apmācība piedāvā elastību: jūs varat mācīties sev ērtā laikā un vietā.

Papildus ērtībām,sanitārais minimums tiešsaistēTā ir arī praktiska investīcija nākotnē – tā paaugstina darbinieka kompetenci un sniedz darba devējam pārliecību, ka viņu komanda ievēro mūsdienīgus higiēnas standartus. Oficiālais sertifikāts, kas saņemts pēc apmācību pabeigšanas, apliecina, ka darbinieks ir gatavs rīkoties atbildīgi un profesionāli katrā pārtikas apstrādes posmā.

 

Lasīt vairāk: Sanitārais minimums tiešsaistē – nepieciešamā apmācība katram pārtikas darbiniekam

 

Ko tiešsaistē māca sanitārais minimums?

Apmācības saturs ir sadalīts praktiskās tēmās, kuru pamatā ir reālā darba pieredze un labākā prakse pārtikas apstrādē.

Students uzzinās, kā izvairīties no savstarpējas piesārņošanas, kādi ir galvenie mikrobioloģiskie riski un kāpēc personīgā higiēna ir svarīga virtuvē. Tas aptvers arī darba virsmu, aprīkojuma un piederumu tīrīšanas un dezinfekcijas noteikumus, kā arī pareizos pārtikas uzglabāšanas apstākļus. Atsevišķa sadaļa ir veltīta temperatūras režīmiem un tam, kā nodrošināt drošu pārtikas uzglabāšanu un pagatavošanu.

Tiešsaistes sanitārais minimums sniedz arī praktiskus padomus par paškontroles ieviešanu pārtikas uzņēmumā – kā izveidot tīrīšanas grafikus, dokumentēt darbības un pārbaudīt sava darba rezultātus. Pateicoties interaktīvajai struktūrai, students var nekavējoties pārbaudīt savas zināšanas ar testiem un nepieciešamības gadījumā atkārtot tēmas.

Visas šīs prasmes palīdz veidot darba paradumus, kas novērš pārtikas piesārņojumu un aizsargā gan darbinieku, gan klientu veselību.

 

Kam ir nepieciešams sanitārais minimums tiešsaistē?

Sanitārais minimums tiešsaistēir paredzēta visiem pārtikas nozarē strādājošajiem – sākot no pavāriem un maizniekiem līdz ražošanas darbiniekiem, virtuves personālam un viesmīļiem. Apmācības ir ideāli piemērotas gan jaunajiem darbiniekiem, kuriem nepieciešamas pamatzināšanas, gan tiem, kuri vēlas atsvaidzināt iepriekšējās prasmes.

Kurss ir ieteicams:

  • ēdināšanas uzņēmumu un kafejnīcu darbiniekiem,
  • skolu un bērnudārzu virtuves darbiniekiem,
  • pārtikas un iepakošanas nozarē strādājošajiem darbiniekiem,
  • ēdināšanas vienības pansionātos un slimnīcās,
  • ēdināšanas uzņēmumiem un ēdnīcu darbiniekiem.

Sanitārais minimums nav tikai formāla prasība – tā ir darba drošības un pārtikas kvalitātes pamats. Apmācības rezultātā darbinieks sapratīs, kāpēc katrs darba solis ietekmē pārtikas nekaitīgumu, kā novērst bojāšanos un kāpēc ir svarīgi ievērot vienotus higiēnas noteikumus visā komandā.

Tiešsaistes apmācība padara šo zināšanu iegūšanu ērtu, ļaujot katram dalībniekam mācīties savā tempā un atbilstoši darba slodzei. Tādā veidā visi uzņēmuma darbinieki var ātri un izmaksu ziņā efektīvi pabeigt nepieciešamo apmācību, neapturot ražošanu vai pakalpojumu sniegšanu.

 

Tiešsaistes apmācību priekšrocības: kāpēc izvēlēties sanitāro minimumu tiešsaistē?

Tiešsaistes apmācība ir neatņemama mūsdienu darba pasaules sastāvdaļa – tā ietaupa laiku un resursus, kā arī ļauj mācīties praktiski un motivējoši.Sanitārais minimums tiešsaistēapvieno visas šīs priekšrocības.

Svarīgākās priekšrocības:

  • apmācību var pilnībā pabeigt tiešsaistē;
  • mācību materiāli ir pieejami visu diennakti;
  • testi un praktiski piemēri palīdz nostiprināt zināšanas;
  • Pēc veiksmīgas pabeigšanas tiks izsniegts oficiāls sertifikāts.

Tiešsaistes vide ir veidota lietotājam draudzīga, lai mācīšanās noritētu raiti un motivējoši. Apmācības ir labi piemērotas arī uzņēmumiem, kas vēlas vienlaikus apmācīt savus darbiniekus.

Sanitārais minimums tiešsaistē – ieguldījums uzticamībā un kvalitātē

Pārtikas drošība sākas ar izpratni. Kad visi darbinieki izprot higiēnas prasību nozīmi un ievieš tās savā ikdienas darbā, uzlabojas visa uzņēmuma kvalitāte un uzticamība.Sanitārais minimums tiešsaistēpalīdz izveidot šo pamatu, nodrošinot praktisku un modernu apmācību, kas ir piemērota visu lielumu organizācijām.

Pēc apmācību pabeigšanas darbinieks varēs:

  • ievērot personīgās higiēnas prasības un novērst patogēnu izplatīšanos;
  • ieviest pareizas tīrīšanas un dezinfekcijas metodes;
  • identificēt un kontrolēt pārtikas apstrādes riskus;
  • nodrošināt drošu pārtikas apstrādi katrā posmā – no izejvielu saņemšanas līdz pasniegšanai.

 

Kopsavilkums: Sāciet savu tiešsaistes sanitārijas apmācību jau šodien!

Sanitārais minimums tiešsaistēir vienkāršākais un elastīgākais veids, kā iegūt zināšanas, kas ir katra pārtikas darbinieka darba pamatā. Apmācības apvieno mūsdienīgas e-mācības, praktiskus piemērus un oficiālu sertifikātu – visu vienā ērtā paketē.

Nekavējies – reģistrējies apmācībām jau šodien un nodrošini savu darbu vai uzņēmuma reputāciju!
Apgūstiet higiēnas un drošības principus tiešsaistē, savā tempā un sev piemērotā vidē.
Tiešsaistes sanitārais minimums ir jūsu pirmais solis ceļā uz drošu un profesionālu darbu.

 

Lasīt vairāk: Sanitārais minimums tiešsaistē – drošas pārtikas apstrādes pamats

Vai vēlaties pasūtīt kursu?

Reģistrējiet lietotāju

Reģistrēties
Mēs lietojam sīkfailus pakalpojuma nodrošināšanai, mārketinga nolūkiem un pakalpojuma uzlabošanai. Piekrītu Lietošna noteikumi