Sanitārijas minimums: minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā – apmācība tiešsaistē

Sanitārais minimums e-kurss

E-apmācība MINIMĀLĀS HIGIĒNAS PRASĪBAS PĀRTIKAS UZŅĒMUMĀ

E-apmācība PĀRTIKAS HIGIĒNAS JOMĀ ir paredzēta darbiniekiem, kuri saskaras ar pārtikas apstrādi. Minimālās higiēnas prasības apmācība ir piemērota gan tiem, kas iepriekš to nav izgājuši, gan arī kvalifikācijas celšanas nolūkos. Minimālās higiēnas prasības apmācība atbilst MK noteikumiem Nr. 545 (29.09.2015). Pieejama LATVIEŠU UN KRIEVU VALODĀ.
Cena10 €
LASĪT TĀLĀK

LABĀKAIS RISINĀJUMS TEV...

  • Mēs garantējam visiem jaunajiem pasūtītājiem, ka pilnībā atmaksāsim par apmācību veiktos maksājumus, ja apmācība neatbildīs cerībām.
  • Minimālās higiēnas prasības apmācība atbilst MK noteikumiem Nr. 545 (29.09.2015).
  • 10 gadus ilga pieredze un uzticība. 
  • Pieejams 24/7

PASŪTĪT IR PAVISAM VIENKĀRŠI. PIEEJAMS 24/7.

Apmācības pasūtīšana UZŅĒMUMA/IESTĀDES darbiniekiem:

  • Reģistrē lietotāju, izvēloties “uzņēmuma/iestādes konts”.
  • Izvēlies nepieciešamo apmācību un pasūti to, ievadot apmācāmā(-o) vārdu un uzvārdu, kā arī personas kodu.
  • Veic samaksu, izmantojot internetbanku, vai arī veicot pārskaitījumu. Rēķins tiks automātiski nosūtīts uz tavu e-pastu.
  • Tūlīt pēc rēķina apmaksas, uz tavu e-pastu tiks automātiski nosūtīta parole, kas nepieciešama piekļūšanai apmācībai.

Apmācības pasūtīšana sev kā PRIVĀTPERSONAI:

  • Reģistrē lietotāju, izvēloties “privātpersonas konts”.
  • Izvēlies nepieciešamo apmācību un noformē pasūtījumu.
  • Veic samaksu, izmantojot internetbanku, vai arī veicot pārskaitījumu. Rēķins tiks automātiski nosūtīts uz tavu e-pastu.
  • Lai pēc maksājuma veikšanas sāktu apmācību, ieejiet savā kontā, kur sākumlapā atradīsiet aktivizēto apmācību.

Video par apmācību:

Apmācības 1. daļu (bezmaksas) skaties ŠEIT

Vai tev ir jautājumus?

Sazinieties ar mums

KONTAKTI

Vai vēlaties pasūtīt kursu?

Reģistrējiet lietotāju

Reģistrēties

Sanitārijas minimums: minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā – apmācība tiešsaistē

Ievads: Kāpēc sanitārijas minimums ir svarīgs?

Sanitārais minimums nav tikai teorētisks jēdziens, bet gan praktisks prasmju kopums, kas palīdz nodrošināt pārtikas drošību un kvalitāti jebkurā pārtikas biznesā. Ja domā par ēdināšanas iestāžu, pārtikas rūpniecības vai mazāku kafejnīcu ikdienas darbu, tieši higiēnas un sanitārās normas nosaka uzņēmuma uzticamību. Apmācības tiešsaistē Minimālās higiēnas prasības pārtikas uzņēmumā piedāvā elastīgu risinājumu gan iesācējiem darbiniekiem, gan pieredzējušiem speciālistiem, kuri vēlas nostiprināt vai papildināt savas zināšanas. Apmācībās tiek sniegtas praktiskas zināšanas par apiešanos ar pārtiku, savstarpējās inficēšanās novēršanu, personīgo higiēnu un darba instrumentu tīrīšanu. Svarīgi saprast, ka sanitārais minimums ir ne tikai pienākums, bet arī ieguldījums uzņēmuma reputācijā un klientu veselībā. Pateicoties tiešsaistes apmācībām, katrs darbinieks var mācīties sev ērtā tempā un ērti un laiku ekonomējot apgūt nepieciešamās zināšanas. Tas nozīmē, ka pat saspringtas darba dienas vidū varat nodrošināt, ka viss personāls atbilst mūsdienu standartiem un nodrošināt klientiem drošu apkalpošanu.

 

Lasīt vairāk: Sanitārijas minimums: tiešsaistes apmācība pārtikas rūpniecības darbiniekiem

 

Sanitārais minimums un tā saturs

Minimālās sanitārijas jēdziens aptver visas pamatprasības, kas jāievēro ikvienam darba ņēmējam, kurš nonāk saskarē ar pārtiku. Apmācībās galvenā uzmanība pievērsta praktiskām tēmām: kāda ir pareiza roku mazgāšanas tehnika, kā atšķirt neapstrādātu pārtiku no termiski apstrādātas, kā novērst mikroorganismu izplatīšanos un kāpēc ikdienas darbā svarīga ir personīgā higiēna. Turklāt tiek apspriesta pārtikas uzglabāšana atbilstošos apstākļos un temperatūras kontrole, kas ir īpaši svarīga, lai novērstu baktēriju augšanu. Sanitārā minimuma nokārtošana nenozīmē tikai zināšanu apguvi – tas nozīmē arī spēju šīs zināšanas pielietot ikdienas darbā. Apmācībā tiek izmantoti praktiski piemēri, interaktīvi testi un mācību materiāli, kas palīdz apmācāmajam nostiprināt zināšanas. Pateicoties tam, katrs dalībnieks ir gatavs nekavējoties dot ieguldījumu savā darba vietā, samazinot riskus un paaugstinot pakalpojumu kvalitāti. Tāpēc sanitārais minimums ir ne tikai darbinieka individuāla prasme, bet gan pilnīga sistēma, kas veicina visa uzņēmuma profesionalitāti un drošību.

 

Tiešsaistes apmācības priekšrocības sanitārā minimuma apguvē

Tradicionālās apmācības bieži vien prasa fizisku klātbūtni un fiksētu grafiku, kas var nebūt piemērots ātrajam darba tempam pārtikas nozarē. Tieši tāpēc tiešsaistes sanitārā minimuma apmācība ir ideāls risinājums. Galvenās tiešsaistes apmācības priekšrocības:

  • Elastība – varat mācīties sev piemērotā laikā un tempā.
  • Pieejamība – apmācībām var piekļūt no jebkuras ierīces, vai tas būtu dators, planšetdators vai viedtālrunis.
  • Interaktivitāte – testi, video un praktiski piemēri padara mācīšanos saistošu.
  • Atzīts sertifikāts – pēc sekmīgas apmācības pabeigšanas tiek izsniegts oficiāls sertifikāts, kas apliecina dalībnieka kompetenci.


Šī pieeja sniedz darbiniekiem iespēju uzlabot savas prasmes, nepārtraucot darba procesus. Uzņēmumi arī gūst pārliecību, ka viņu komanda atbilst prasībām un var nodrošināt drošu pārtikas apstrādi jebkurā situācijā. Tiešsaistes apmācība padara sanitārā minimuma iegūšanu vienkāršu un efektīvu, vienlaikus ekonomisku un modernu risinājumu.

 

Kam paredzēta sanitārā minimuma apmācība?

Sanitārijas minimālā apmācība ir nepieciešama ikvienam, kurš nonāk saskarē ar pārtiku vai strādā vidē, kurā pārtikas nekaitīgums ir kritisks. Tas ietver:

  • restorānu un kafejnīcu virtuves darbinieki,
  • ēdināšanas uzņēmumu personāls,
  • skolu un bērnudārzu ēdnīcu darbinieki,
  • maiznieku un konditoru komandas,
  • ražošanas darbinieki pārtikas rūpniecībā.

 

Kopsavilkums: reģistrējieties sanitārijas minimālajai apmācībai jau šodien!

Sanitārijas minimums ir katra pārtikas biznesa pamats. Bez tā nevar garantēt pārtikas drošību un klientu uzticību. Apmācības tiešsaistē piedāvā ērtu, elastīgu un laiku taupošu veidu, kā apgūt visas nepieciešamās zināšanas par minimālo higiēnas līmeni. Tas nav tikai pienākums, bet arī stratēģisks solis, kas palīdz uzlabot uzņēmuma tēlu, samazināt riskus un paaugstināt darbinieku profesionalitāti. Neatkarīgi no tā, vai esat sākuma līmeņa darbinieks vai pieredzējis profesionālis, sanitārijas minimuma apmācība ir vērtīgs ieguldījums, kas vienmēr atmaksāsies. Reģistrējieties apmācībām jau šodien un nodrošiniet sava uzņēmuma nākotni, izmantojot profesionālu un drošu pārtikas apstrādi!

 

Lasīt vairāk: Sanitārijas minimums: tiešsaistes apmācība pārtikas uzņēmumiem

Vai vēlaties pasūtīt kursu?

Reģistrējiet lietotāju

Reģistrēties
Mēs lietojam sīkfailus pakalpojuma nodrošināšanai, mārketinga nolūkiem un pakalpojuma uzlabošanai. Piekrītu Lietošna noteikumi